ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
400γρ. Ανθότυρο θρυμματισμένο
600γρ. Φέτα θρυμματισμένη
200γρ. Κασέρι τριμμένο
500ml. Γάλα
60γρ. Βούτυρο
60γρ. Αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
400γρ. Ανθότυρο θρυμματισμένο
600γρ. Φέτα θρυμματισμένη
200γρ. Κασέρι τριμμένο
500ml. Γάλα
60γρ. Βούτυρο
60γρ. Αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
- Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα, τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τη κρέμα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα.
- Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: