Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

BROWNIES

ΥΛΙΚΑ
300γρ. Κουβερτούρα
160γρ. Βούτυρο
4 Αβγά
300γρ. Αλεύρι
200γρ. Ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κοσκινίζουμε το αλεύρι.
  • Λιώνουμε τη κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί.
  • Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
  • Ενσωματώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στο μείγμα με τα αβγά ανακατεύοντας απαλά. Συμπληρώνουμε και το αλεύρι λίγο λίγο συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. 
  • Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη μία φόρμα του κέικ 10χ27. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν το βγάλουμε από τη φόρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: