Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΡΑΨΑΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Θράψαλα μεγάλα
200γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
100γρ. Κέτσαπ
Πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1 Ντομάτα σε κομμάτια
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα θράψαλα. Τα μαρινάρουμε στο χυμό του λεμονιού για 2 λεπτά. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε εσωτερικά με τη κέτσαπ. 
  • Τα γεμίζουμε με τη μοτσαρέλα και τα κομμάτια ντομάτας. Τα κλείνουμε με μία οδοντογλυφίδα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για άλλα 5 λεπτά. Τα σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: