Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας σας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Πιπέρι
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Πρέζα ζάχαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
  • Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, αλάτι. πιπέρι και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε περιχύνοντας με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε το τυρί και διακοσμούμε με το μαϊοντανό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: