Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Τορτελίνια
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
150γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
  • Συμπληρώνουμε τα μανιτάρια και το γαλοπούλα. Ρίχνουμε το τυρί και τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε.
  • Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: