Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσιο μπούτι χωρίς κόκαλο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Συμπληρώνουμε ζεστό νερό, τόσο όσο να το σκεπάζει. Κλείνουμε τη κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του.
  • Προσθέτουμε τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και το πολτό σκόρδου και λίγο ζεστό νερό.
  • Αφήνουμε το φαγητό σε μέτρια θερμοκρασία να βράσει και μείνει με το λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: