Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
700γρ. Κιμά
650γρ. Ρύζι για πιλάφι
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τσιγαρίζουμε το κιμά με το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
  • Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες.
  • Ρίχνουμε το μαϊντανό, 1/2 ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει ο κιμάς σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πιει τα υγρά.
  • Βράζουμε το ρύζι το σουρώνουμε και το καίμε με καυτό βούτυρο.
  • Το απλώνουμε σε πιατέλα και το σκεπάζουμε με τον κιμά.
  • Αν θέλουμε διακοσμούμε με ψημένα αμύγδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: