Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
300γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
200γρ. Τυρί κρέμα
300γρ. Ανθότυρο
200γρ. Φέτα σε τρίμματα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Θυμάρι
Ρίγανη
250γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το τυρί και το γιαούρτι. Χτυπάμε με το σύρμα να γίνει μία κρέμα. Ρίχνουμε το ανθότυρο, τη φέτα, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. 
  • Στρώνουμε τη σφολιάτα  σε ένα λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος. Αδειάζουμε τη γέμιση, τη στρώνουμε ομοιόμορφα και αραδιάζουμε τα ντοματίνια. 
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: