Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Μεγάλες πατάτες
1/2 Φλιτζάνι αλεύρι
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις στραγγίζουμε καλά. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Όταν κάψει το λάδι τις τηγανίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: