Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
6 Ντομάτες
6 Αβγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
200γρ. Φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε τις ντομάτες με λίγο νερό και σιγοβράζουμε για μισή ώρα. Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε αλάτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε δυο τρεις φορές μέχρι να γίνουν τα αβγά και πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με πιπέρι και τη τριμμένη φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: