Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
250γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
4 Πράσινες πιπεριές
3 Κόκκινες πιπεριές
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε, στραγγίζουμε και αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Στη γάστρα στρώνουμε μία σειρά με το μισό τριμμένο τυρί. Από πάνω βάζουμε τις μισές πιπεριές και από πάνω το κρέας. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και τελειώνουμε με τις υπόλοιπες πιπεριές. Ρίχνουμε τα ντοματάκια και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: