Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΓΑ

ΥΛΙΚΑ
10 Αβγά βρασμένα σφιχτά
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
50γρ. Μαγιονέζα
2 Κουταλιές σούπας ξίδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
150γρ. Καπνιστό σολομό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε οριζόντια στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους.  Τους βάζουμε σ ένα μπολ και τους λιώνουμε μ ένα πιρούνι. 
  • Ρίχνουμε μέσα στο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και γεμίζουμε τα ασπράδια.
  • Είναι ένα νόστιμο ορεκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: