Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΙΤΣ ΠΙΛΑΦΙ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Συκωτάκια πουλερικών
2 Κούπες ρύζι κίτρινο
1 Κύβο λαχανικών
5 Κούπες ζεστό νερό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
50γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
1/2 Ματσάκι άνηθο
Λίγο δυόσμο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα συκωτάκια και τα σοτάρουμε στο λάδι.
  • Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το κουκουνάρι αλάτι και πιπέρι, τη ρίγανη και τον κύβο. Ρίχνουμε τις κούπες νερό και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν τα συκωτάκια. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό και προσθέτουμε το ρύζι και το δυόσμο και τον άνηθο.
  • Βράζουμε μέχρι το ρύζι να είναι έτοιμο και να έχει πιει όλο το ζουμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: