Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΚΕΙΚ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
160ml. Ελαιόλαδο
140γρ. Καστανή ζάχαρη
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
40ml. Κονιάκ
120ml. Χυμό πορτοκαλιού
300γρ. Σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη, τις σταφίδες, το κονιάκ και το χυμό πορτοκαλιού.
  • Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά και ανακατεύουμε.
  • Λαδώνουμε ένα ταψάκι, και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: