Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο μπακαλιάρου βρασμένου
3 Φέτες ψωμί χωρίς την κόρα
Λίγο γάλα
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
Λίγη μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος
Μαϊντανός
Αλεύρι
Χυμός από 1 λεμόνι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μουσκεύουμε το ψωμί στο γάλα και το στύβουμε καλά. Το βάζουμε σ ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος βάζουμε το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να πετύχουμε μία ζύμη ελαστική που να μη κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 
  • Συνοδεύουμε αν θέλουμε με σκορδαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: