Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες
1 1/2 Λίγο αλεύρι
1 1/2 Φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε από το κέλυφος. Φτιάχνουμε ένα χυλό με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι.
  • Βουτάμε τις γαρίδες στο χυλό και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. 
  • Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το ψιλοκομμένο βασιλικό και φέτες λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: