Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΡΥΖΟΓΑΛΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κούπα ρύζι Καρολίνα
2 Κούπες νερό
2 Κούπες γάλα
3 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το ρύζι σε τρυπητό και το ξεπλένουμε κάτω  από τη βρύση με άφθονο νερό.
  • Το βάζουμε στη κατσαρόλα μαζί με το νερό και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το γάλα χλιαρό. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αλάτι. Σε 10 -15 λεπτά είναι έτοιμο το βάζουμε σε ατομικά μπολάκια και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: