Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΥΛΙΚΑ
40γρ. Ταχίνι
40γρ. Ελαιόλαδο
50γρ. Ζάχαρη
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο με το ταχίνι και τη ζάχαρη.
  • Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ζυμώνουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες τις τοποθετούμε σε ταψί όπου έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα και τις πιέζουμε για να γίνουν επίπεδα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: