Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι
1 Πράσο κομμένο σε χοντρές ροδέλες
Σέλινο
2 Πατάτες κομμένες στα τέσσερα
2 Ντομάτες τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το κουνουπίδι, πετάμε το κορμό που είναι πολύ σκληρός. Σοτάρουμε το πράσο και το σέλινο με το ελαιόλαδο και όταν μαραθούν ρίχνουμε τις πατάτες, τη ντομάτα, τον πελτέ και σιγομαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Βάζουμε και το κουνουπίδι. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε ένα ποτήρι νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού τα αφήνουμε να πάρει μία βράση και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: