Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Χυλοπίτες
2 Φλιτζάνια γιαούρτι
Ελαιόλαδο
3 Κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Κανέλα
Τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μπαχαρικά και 1/2 ποτήρι νερό.
  • Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, περίπου 20 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά, σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το τριμμένο τυρί. Σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντας με τη σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: