Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα μανιτάρια
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε χοντρές ροδέλες
1 Κονσέρβα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μία πρέζα κανέλα
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια και τα λουκάνικα. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το ξίδι, τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και τη πιπεριά. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και σιγοβράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει. Βράζουμε τα ζυμαρικά να γίνουν al dente, σερβίρουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: