Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
200γρ. Λουκάνικο χωριάτικο
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το λουκάνικο που το έχουμε κόψει σε λεπτές ροδέλες. Το σοτάρουμε και όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια. Τα σοτάρουμε και αυτά και προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. 
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε στα πιάτα περιχύνοντας με τη σάλτσα και πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: