Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ
Περίπου 2 κιλά κατσικάκι

1 1/2 Κιλό πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει και το αλατοπιπερώνουμε. Το αλείφουμε με λάδι και το βάζουμε στη γάστρα.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες τις αλατοπιπερώνουμε και τις μοιράζουμε γύρω από το κρέας. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, κλείνουμε τη γάστρα και τη βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα, γυρίζουμε το κρέας και ψήνουμε για άλλη 1/2 ώρα. Στο τέλος αν θέλουμε να πάρει περισσότερο χρώμα το ψήνουμε για 15 λεπτά χωρίς το καπάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: