Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΚΕΜΠΑΜ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά αρνίσιο
3 Κουταλιές σούπας κίμινο
2 Κουταλιές της σούπας μιξ μπαχαρικών
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Πλάθουμε τα κεμπάπ σε οβάλ σχήμα.
  • Ζεσταίνουμε το σχαροτήγανο στο μάτι με λίγο λάδι μέσα και ψήνουμε τα κεμπάπ, να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. 
  • Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και καυτερή σάλτσα ντομάτας ή με ότι άλλο συνοδευτικό μας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: