Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Φράουλες
225γρ. Ζάχαρη
225ml. Νερό
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 5 λεπτά. Λιώνουμε τις φράουλες στο μπλέντερ. Μόλις κρυώσει το σιρόπι προσθέτουμε τις φράουλες και το χυμό του λεμονιού. Το βάζουμε στη κατάψυξη και τις δύο πρώτες ώρες το βγάζουμε ανά μισή ώρα και το ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: