Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Ώριμες ντομάτες
5 Ντοματίνια
5 Αβγά
Ελαιόλαδο
Βασιλικός
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις ντομάτες και τις τρίβουμε στη χοντρή πλευρά τους τρίφτη.
  • Βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες στο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε τα ντοματίνια. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά με ξύλινη κουτάλα. Όταν είναι έτοιμο το φαγητό πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: