Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
300γρ. Στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες τριμμένες
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
250ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Κιλό ταλιατέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε να πάρει χρώμα, προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, έπειτα τις τριμμένες ντομάτες, λίγο από το βασιλικό, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει και να είναι έτοιμο το κοτόπουλο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίζουμε, σερβίρουμε τα ζυμαρικά με το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε με βασιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: