Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Πατάτες κομμένες σε μικρά καρέ
2 Καρότα κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 Πράσινο μήλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Φλιτζάνι αρακά
3 Αβγά βρασμένα σφιχτά
1 Φλιτζάνι μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα κόβουμε. Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον αρακά συνεχίζουμε το βράσιμο για 2 λεπτά.
  • Βάζουμε τις πατάτες και τον αρακά σε ένα μεγάλο μπολ. Πλένουμε καλά το μήλο το καθαρίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  • Τα προσθέτουμε στο μπολ, ρίχνουμε και τα βρασμένα αβγά που έχουμε κόψει στα τέσσερα και περιχύνουμε με τη μαγιονέζα. Αλατοπιπερώνουμε σκεπάζουμε τη σαλάτα με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα. 
  • Όταν σερβίρουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα τσέρκι ή να την βάλουμε σε ατομικά μπολάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: