Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γλυκοπατάτες
150γρ. Κρέμα τυριού
100γρ. Παρμεζάνα
60γρ. Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις γλυκοπατάτες και τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
  • Όταν είναι έτοιμες, παίρνουμε την ψίχα τους και την αλέθουμε σε μύλο.
  • Ρίχνουμε την λιωμένη γλυκοπατάτα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και, όταν αρχίσει να ζεσταίνεται, προσθέτουμε την κρέμα τυριού, την τριμμένη παρμεζάνα, το βούτυρο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
  • Συνοδεύει ιδανικά ψητά ή και μαγειρευτά κρέατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: