Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κουνουπίδι καθαρισμένο και χωρισμένο σε μπουκετάκια
1 Μπουκάλι μπίρα
1 Κουταλιά σούπας πάπρικα καυτερή
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ετοιμάζουμε το χυλό: Σ ένα μπολ ρίχνουμε τη μπίρα, την πάπρικα αλάτι και αλεύρι τόσο ώστε να φτιάξουμε ένα κουρκούτι.
  • Βουτάμε κάθε μπουκετάκι στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι  για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει καλά. 
  • Μπορούμε να συνοδεύσουμε με μία δροσερή σος γιαουρτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: