Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΥΛΙΚΑ
8 Φιλέτα από τσιπούρα ή λαβράκι
2 Κρεμμύδια σε φέτες
2 Κουταλάκια γλυκού πολτό σκόρδου
3 Ντομάτες σε φέτες
1/2 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε τις φέτες κρεμμυδιού σ ένα ταψί. Από πάνω βάζουμε τις φέτες τις ντομάτες και απλώνουμε το πολτό σκόρδου. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τα φιλέτα. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με θυμάρι.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: