Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ζυμαρικά
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 Ποτήρι χυμό ντομάτας
400γρ. Ανθότυρο
50γρ. Ροδέλες ελιάς
100γρ. Τριμμένη γραβιέρα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
  • Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε τις ντομάτες, το πολτό σκόρδου και το χυμό ντομάτας και βράζουμε για 10 λεπτά. 
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε στη σάλτσα το ανθότυρο σε κομμάτια και ανακατεύουμε. 
  • Τη ρίχνουμε στα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα και το βασιλικό. Ψήνουμε στο 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: