Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κουτάκι μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα μπουτάκια και τα στεγνώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. 
  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε τη μπίρα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα.
  • Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: