Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Γαύρος
Αλάτι χοντρό
Σιμιγδάλι
Αλάτι χοντρό
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε τρυπητό. Τα πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
  • Τα περνάμε από το σιμιγδάλι τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα ραντίζουμε με λίγο ξίδι.
  • Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: