Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Ώριμες μεγάλες ντομάτες
1 Ξυλάκι κανέλα
Ελαιόλαδο
4 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Βασιλικό
Αλάτι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε στο μούλτι τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε. Τις βάζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το ξύλο κανέλας και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά.
  • Αφαιρούμε την κανέλα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, μπούκοβο και ανακατεύουμε.
  • Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αβγά. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά να ψηθούν τα αβγά.
  • Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: