Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Κιμά
Μερικές φέτες μπέικον
4 Φρυγανιές τριμμένες
Πάπρικα
1 Κρεμμύδι
1 Πιπεριές Φλωρίνης
Λίγο μαϊντανό
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και τις τριμμένες φρυγανιές. Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι τη πιπεριά, το λάδι και το μαϊντανό. Βάζουμε το μείγμα στο μπολ με τον κιμά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα και τη μουστάρδα. Ζυμώνουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  • Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τυλίγουμε με μία φέτα μπέικον το οποίο συγκρατούμε με οδοντογλυφίδα. Ψήνουμε στο γκριλ για 8-10 από κάθε πλευρά. 
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: