Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΠΕΝΕΣ ΜΕ 4 ΤΥΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
125γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100γρ. Γκούντα τριμμένη
150γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Πιπέρι
500γρ. Πένες
250ml. Γάλα
60γρ. Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente.
  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το γάλα και το βούτυρο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα τυριά ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να γίνει μία ομοιόμορφη σάλτσα. Στραγγίζουμε τις πένες και τις βάζουμε στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: