Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1200γρ. Ροδάκινα καθαρισμένα
900γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πολτοποιούμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 20 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. 
  • Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και όταν κρυώσει διατηρούμε τη μαρμελάδα σε γυάλινα βάζα στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: