Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
300ml. Κρέμα γάλακτος
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
  • Σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε τα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το μπούκοβο και το μοσχοκάρυδο. 
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη τηγάνι και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
  • Πρέπει το φαγητό να μείνει με το λάδι, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: