Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΡΥΖΟΓΑΛΟ

ΥΛΙΚΑ
4 Φλιτζάνια τσαγιού γάλα
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι Καρολίνα
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Βανίλια
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε το ρύζι, το οποίο έχουμε μισοβράσει και το βράζουμε με το γάλα για άλλα 15 λεπτά.
  • Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο γάλα, το προσθέτουμε στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολ, όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: