Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
400ml. Κρέμα γάλακτος
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το σοτάρουμε στο βούτυρο που έχουμε λιώσει.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τη μουστάρδα το κάρυ, και την κρέμα γάλακτος.
  • Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
  • Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Συνοδεύουμε με πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: