Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό φασολάκια
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
500γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Ρίχνουμε και το κρεμμύδι και το ροδίζουμε και προσθέτουμε τα ντοματάκια, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και νερό όσο χρειάζεται να σκεπάσει το κρέας. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα. Βάζουμε και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για άλλα 45 λεπτά. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: