Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
3 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 Αβγά
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
10 Φρυγανιές τριμμένες
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
1 Ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
100ml. Γάλα
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε και βάζουμε το μείγμα για μία ώρα στο ψυγείο.
  • Πλάθουμε τα μπιφτέκια, τα αλείφουμε με λάδι και τα βάζουμε στη σχάρα του φούρνου. Ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς 10-15 από τη κάθε πλευρά ανάλογα πόσο καλοψημένα τα θέλουμε. Μπορούμε να τα ψήσουμε και στα κάρβουνα ή στο σχαροτίγανο.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: