Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ζωμό βοδινού
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα και το κύβο.
  • Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και συμπληρώνουμε δύο ποτήρια νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο και μαλακό, διαλύουμε το αλεύρι σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα, μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά ακόμη και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
  • Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή πατάτες τηγανιτές, ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: