Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Ζυμαρικά της αρεσκείας
5 Αγκινάρες
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
1 Ποτήρι νερό
Πιπέρι
Ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις αγκινάρες. Τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε μπολ με νερό και λεμόνι. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με το πολτό σκόρδου, ελαιόλαδο, το νερό, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τις αγκινάρες και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και ξύσμα λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: