Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το χυμό λεμονιού.
  • Ζυμώνουμε πολύ καλά.
  • Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
  • Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα αλείφουμε με λίγο λάδι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στο γκριλ για 10 λεπτά και στα μισά περίπου αλείφουμε με το χυμό λεμονιού. Τα γυρίζουμε και κάνουμε τη ίδια διαδικασία.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: