Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
400ml. Κρέμα γάλακτος παγωμένη
1 Ζαχαρούχο γάλα παγωμένο
140γρ. Μερέντα
70γρ. Κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα σε δυνατή ταχύτητα να γίνει σαντιγί.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε το παγωτό στη κατάψυξη. Όταν περάσει μία ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε πάλι στο μίξερ. Το αφήνουμε στη κατάψυξη το λιγότερο 4 ώρες πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: