Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΣΟΥΦΛΕ

ΥΛΙΚΑ
14 Φέτες ψωμί για τοστ μόνο τη ψίχα
500γρ. Γκούντα τριμμένη
10 Φέτες ζαμπόν
1 1/2 Λίτρο γάλα
6 Αβγά
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε τις μισές φέτες ψωμιού.
  • Στρώνουμε το μισό ζαμπόν και απλώνουμε το μισό τυρί.
  • Καλύπτουμε με το υπόλοιπο ψωμί, ζαμπόν και τυρί. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το σουφλέ.
  • Το αφήνουμε για 20 λεπτά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: