Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό Μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε φετάκια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγο κρασί λευκό
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε το κρέας. Το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές.
  • Αλατοπιπερώνουμε, και βάζουμε το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Διαλύουμε τη μουστάρδα μέσα στο κρασί.
  • Αφήνουμε το κρέας για 5 λεπτά περίπου να σοταριστεί πολύ καλά. και σβήνουμε με το κρασί.
  • Αφήνουμε να βράσει το κρέας για λίγα λεπτά ακόμη, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: