Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΧΟΙΡΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινά φιλετάκια
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα φιλετάκια και τα σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Τα αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Τηγανίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές. Όταν τελειώσουμε βάζουμε όλα τα φιλετάκια στο σκεύος. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι ή και λαχανικά ψητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: